100/2000 YÖK DOKTORA BURSİYERİ ÖĞRENCİ ALIMI YAZILI DEĞERLENDİRME SONUÇ LİSTESİ

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı 100/2000 YÖK Doktora Bursiyeri Öğrenci Alımı Yazılı Değerlendirme Sonuç Listesi...

ENSTİTÜMÜZ PROGRAMINA KESİN KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

Öğrenci ve Akademik Danışman Rehberinden kayıt işlemleri için gerekli adımları takip edebilirsiniz.

Adaylar söz konusu işlemlerden sonra kayıtlarını https://obs.mu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden uzaktan yapacaklardır. Asıl listede yer alan adaylar için kesin kayıtlar 25 MART 2021 tarihinde, kontenjanların boş kalması durumunda Enstitümüz tarafından bilgilendirme yapılarak yedek listede yer alan adaylar için kesin kayıtlar 26 MART 2021 tarihinde yapılacaktır.

100/2000 YÖK Doktora Bursiyeri Öğrenci Alımı kapsamında yürütülecek olan projede sorumlu olan danışman olarak tercih edilebilecek üç (3) öğretim üyesinin ismini tercih sırasına göre belirleyerek ekteki danışman belirleme formuna yazınız. Aşağıda kurumsal mail adresi verilen ilgili programın bilim dalı başkanına danışman belirleme formunuzu iletiniz.

PROJEDEN SORUMLU ÖĞRETİM ÜYELERİ
- Doç.Dr. Uğur DOĞAN
- Doç.Dr. Aslı TAYLI
- Dr. Öğr. Üyesi Halim SARICAOĞLU

** Danışman belirleme formunun ilgili bölümlerini doldurduktan sonra Bilim Dalı Başkanına mail yoluyla gönderiniz.

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİLİM DALI
Bilim Dalı Bilim Dalı Başkanı e-Posta Adresi
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Doktora Programı Prof. Dr. Atılgan ERÖZKAN         atilgan@mu.edu.tr

Son Güncelleme Tarihi : 25.05.2021 22:34 Okunma Sayısı : 857