2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüze Yeni Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler İle Öğrenimine Devam Etmekte Olan Öğrencilerin Dikkatine

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA ENSTİTÜMÜZE YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER İLE ÖĞRENİMİNE DEVAM ETMEKTE OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

ÖĞRENCİ KATKI PAYINI ÖDEMEYECEK OLANLAR

Örgün Öğretim (Ö.Ö) programlarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında Enstitülere yeni kayıt hakkı kazanan öğrenciler ile normal öğrenim süresinde Yüksek Lisans İçin (4 Yarıyıl ) Doktora için (8 Yarıyıl) öğrenimine devam eden öğrenciler ilan edilen katkı paylarını ödemeyeceklerdir.

ÖĞRENİM ÜCRETİNİ ÖDEYECEK OLANLAR

NORMAL ÖĞRENİM SÜRESİNİ AŞAN ÖRGÜN ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİN’DEN

Yüksek Lisans (Tezli) olup 3. ve daha fazla yılında (4 yy bitiren) eğitimine devam edenler

Doktora/Sanatta Yeterlik eğitimi yapmakta olup 5. ve daha fazla yılında (8 yy bitiren) öğrenimine devam edenler;

Aşağıda tabloda belirtilen öğrenci katkı paylarını ödeyeceklerdir.

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER;

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında öğrenimine devam etmekte olan Yabancı Uyruklu öğrenciler; aşağıda tabloda belirtilen öğrenci katkı payını ödeyeceklerdir.

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI/ GÜZ YARIYILI

ÖĞRENCİ KATKIPAYI/ ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

GÜZ DÖNEMİ

ÖRGÜN ÖĞRETİM KATKI PAYI
(Yüksek Lisans / Doktora)

Türk Uyruklu Öğrenciler İçin

129,00 TL

Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin

167,50 TL

1-Normal süresini aşan öğrencilerimiz Enstitü Adı, Programı ve Öğrenci numarası ile Garanti Bankası Şubelerinden öğrenci katkı payı / öğrenim ücretini ödeyebilirler.

2-Kayıt Yenileme Tarihleri: 08-12 Eylül 2014 Tarihleri arasında, öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır.

3- Ders değiştirme ve bırakma 15-19 Eylül 2014 Tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 11.10.2021 09:13 Okunma Sayısı : 364