2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Doktora ve Yüksek Lisans Yazılı Değerlendirme Sonuçları...

ENSTİTÜMÜZ ANABİLİM DALLARININ DOKTORA/TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Öğrenci ve Akademik Danışman Rehberinden kayıt işlemleri için gerekli adımları takip edebilirsiniz.

Söz konusu işlemlerden sonra https://obs.mu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden kayıtlarını  uzaktan yapacaklardır. Kesin kayıtlar için sistem 10-12 Şubat 2021 tarihlerinde aktif olacaktır.

Kazanmış olduğunuz Doktora/Tezli Yüksek Lisans Programda danışman olarak üç (3) öğretim üyesini öncelik sırasına göre belirleyerek ekteki danışman belirleme formuna yazınız. Aşağıda kurumsal mail adresi verilen ilgili programın bilim dalı başkanına danışman belirleme formunuzu iletiniz.

** Danışman belirleme formunun ilgili bölümlerini doldurduktan sonra Bilim Dalı Başkanınıza gönderiniz.

MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
Bilim Dalı Bilim Dalı Başkanı e-Posta Adresi
Fen Bilgisi Eğitimi Doktora/Yüksek Lisans Programı Prof. Dr. Ali YILDIRIM              aliyildirim@mu.edu.tr

Son Güncelleme Tarihi : 23.08.2021 09:59 Okunma Sayısı : 1524