Enstitümüz bünyesinde “Disiplinlerarası Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Anabilim Dalı" kurulmuştur.

Enstitümüz bünyesinde “Disiplinlerarası Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Anabilim Dalı" kurulmuş ve Anabilim Dalına bağlı olarak Aile Danışmanlığı Tezli Yüksek Lisans ile Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Tezsiz İ.Ö. Yüksek Lisans Programlarının açılması Yüksek Öğretim Kurulunca uygun görülmüştür. Anabilim Dalı’nın Başkanlığına Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Raşit AVCI atanmıştır. Aile Danışmanlığı Tezli Yüksek Lisans Programı ile Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Tezsiz İ.Ö. Yüksek Lisans Programlarına 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılından itibaren lisansüstü öğrenci alınması planlanmaktadır. Anabilim Dalı Başkanlığına atanan Doç.Dr. Raşit AVCI hocamızı tebrik eder yeni programların üniversitemize hayırlı olmasını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 09.11.2022 10:44 Okunma Sayısı : 1775