Lisansüstü programlara Online kesin kayıt işlemi yapan öğrencilerden istenecek belgeler hakkında duyuru

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Eğitim Bilimleri Enstitüsü

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında online kesin kayıt yaptıran öğrenciler Çevrim İçi (Online) Kayıt Taahhüt Beyanında yer alan hususları dikkate alarak  belgelerini 29 Eylül 2020-16 Ekim 2020 tarihleri arasında e-posta (ens-egt@mu.edu.tr) yoluyla Enstitümüze ulaştırmaları gerekmektedir. Enstitümüze ulaşmayan aşağıdaki  belgelerden öğrenci kendisi sorumludur ve belgelerin belirtilen tarihler arasında  gönderilmesi gerekmektedir.

Evrakları eksik olan öğrencilerin kayıtları silinecektir.

NOT: Belgeler sadece Doktora ve Tezli Yüksek Lisans Programlarına kayıt olan adaylardan istenmektedir. Tezsiz Yüksek Lisans Programına kayıtlı öğrencilerden bu belgeler istenmeyecektir.

Kayıt için Gerekli Belgeler

1. Lisans/Yüksek Lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesi (PDF Formatında olmalı),
2. Lisans/Yüksek Lisans transkripti (PDF Formatında olmalı),
3. Nüfus Cüzdanı fotokopisi (PDF Formatında olmalı),