Enstitümüz Yönetimi, Danışma Kurulu Üyelerimizi 10.05.2022 tarihinde üniversite kampüsümüzde düzenlediği kahvaltı etkinliğinde ağırladı...

Enstitümüzün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Enstitü Müdürümüz Sayın Prof.Dr. Sabri SİDEKLİ, Müdür Yardımcılarımız Sayın Doç.Dr. Özkan ÇELİK ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Halit KARALAR, Enstitü Sekreterimiz Sayın Gonca KIRCA'nın yanı sıra Danışma Kurulu Üyelerimizden Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre ÇAY, Muğla Menteşe Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Sayın İbrahim ŞAHİN, Muğla Ticaret Odası Eğitim Komisyonu Başkanı ve Muğla Akademisi kurucusu Sayın Hüseyin ÖZGÜL, Muğla Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Yönelt Koleji kurucusu Sayın Feridun ÖZTÜRK, Muğla Final Okulları kurucusu Sayın Ali COŞKUN, Sıtkı Koçman Vakfı Sekreteri Sayın Vedat TEKOĞLU ve  Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğretim elemanı Sayın Arş.Gör. Alper KARABABA katılmıştır.
Kahvaltı sonrası "Enstitümüz Birim Danışma Kurulu Üyelerinin temsil ettiği kurumlar ile Enstitümüz arasında yapabileceğimiz iş birliği hususunun görüşülmesi" gündem maddesi çerçevesinde bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Özelde Muğla’mızın genelde ülkemizin eğitim alanındaki gelişmelerine katkı sağlayabilecek, kurumlar arası işbirliğini artırmaya dair çalışmalara yönelik görüşlerin paylaşıldığı toplantı oldukça verimli geçmiştir.
İlimizin eğitim paydaşları arasındaki işbirliği, çalışma ve projelerin artarak devam etmesini temenni eder, Danışma Kurulumuzun değerli üyelerine verdikleri desteklerden ötürü içtenlikle teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 09.11.2022 10:43 Okunma Sayısı : 909