2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Değerlendirme Sonuçları

Doktora / Tezli Yüksek Lisans Değerlendirme Sonuçları

Tezsiz Yüksek Lisans Değerlendirme Sonuçları

ENSTİTÜMÜZ ANABİLİM DALLARININ DOKTORA VE TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE
Öğrenci ve Akademik Danışman Rehberinden kayıt işlemleri için gerekli adımları takip edebilirsiniz.

1- Asıl listeden kayıtlar 5 Eylül - 7 Eylül 2022 tarihlerinde çevirimiçi (online) yapılacaktır.
2- Asıl listeden kayıt yaptırmayanların yerine başarı puan sıralamasına göre yedek listeden kayıtlar 8-9 Eylül 2022 tarihlerinde çevirimiçi (online) yapılacaktır.
3- Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar, https://obs.mu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden kayıtlarını çevirimiçi (online) yapacaklardır.
4- Sisteme giriş bilgileri ön kayıttaki e-posta adresi ve şifredir.
5- Sınıf Eğitimi İ.Ö. Tezli YL. Programı için adaylar öğrenim ücretlerini Ziraat Bankası üzerinden yatıracaklardır.
6- Ders kayıtları 12 - 16 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
7- Dersler 19 Eylül 2022 tarihinde başlayacaktır.

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER
1- Mezuniyet Belgesi veya diploma aslı veya noter onaylı örneği
2- Transkript aslı veya noter onaylı örneği
3- ALES Sonuç Belgesi
4- Askerlik Durum Belgesi aslı veya noter onaylı örneği
(Bakaya veya mahkemesi devam ediyor ibaresi bulunanların kayıtları yapılmayacaktır.)
5- İkametgah Belgesi
6- Yabancı Dil Belgesi (YDS, ÜDS, KPDS ve Üniversitelerarası Kurul tarafından eşdeğerliği kabul edilen ulusal ve uluslararası yabancı dil bilgi düzeyi belirleme sınavları)(Yabancı Dil Belgesi isteyen ilgili anabilim dalı öğrencileri ve tüm Doktora öğrencileri için)
7- Kimlik Fotokopisi
NOT : İstenen belgeler içerisinde e-devlet üzerinden alınabilecek olanlar da kabul edilecektir.

Yukarıdaki kesin kayıt için istenen belgelerin; çevrimiçi-online kesin kayıtta onay verilen taahhütnameye istinaden
26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Enstitüye teslim edilmesi gerekmektedir.

Doktora/Tezli Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt yaptıran adaylar, danışman olarak tercih edecekleri üç (3) öğretim üyesini öncelik sırasına göre belirleyerek ekteki danışman belirleme formunu doldurmalıdırlar. Danışman belirleme formu aşağıda kurumsal mail adresi** verilen ilgili programın bilim dalı başkanına mail yolu ile iletilmelidir.

** Danışman belirleme formunu ilgili bölümlerini doldurduktan sonra kayıt tarihleri arasında mutlaka ilgili Bilim Dalı Başkanının kurumsal mailine gönderiniz.

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Bilim Dalı Bilim Dalı Başkanı e-Posta Adresi
Eğitim Programları ve Öğretim Doktora/YL. Programı Prof.Dr. Hasan ŞEKER hseker@mu.edu.tr
Eğitim Yönetimi YL. Programı Prof.Dr. Ahmet DUMAN aduman@mu.edu.tr
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Doktora/YL. Programı Prof.Dr. Atılgan ERÖZKAN atilgan@mu.edu.tr
MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
Fen Bilgisi Eğitimi Doktora/YL. Programı Prof.Dr. Şendil CAN csendil@mu.edu.tr
TEMEL EĞİTİM ANABİLİM DALI
Bilim Dalı Bilim Dalı Başkanı e-Posta Adresi
Sınıf Eğitimi NÖ/İÖ Tezli YL. Programı Prof.Dr. Sabri SİDEKLİ ssidekli@mu.edu.tr
BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ANABİLİM DALI
Ana Bilim Dalı Ana Bilim Dalı Başkanı e-Posta Adresi
Öğretim Teknolojileri YL. Programı Doç.Dr. Müge ADNAN (Başkan V.) mugea@mu.edu.tr
AİLE DANIŞMANLIĞI VE EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
Aile Danışmanlığı YL. Programı Doç.Dr. Raşit AVCI rasitavci@mu.edu.tr
TÜRKÇE VE SOSYAL BİLİMLER EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
Türkçe Eğitimi YL. Programı Doç.Dr. Sibel TURHAN TUNA sibeltuna@mu.edu.tr
Sosyal Bilgiler Eğitimi YL. Programı Doç.Dr. Zafer TANGÜLÜ zafertangulu@mu.edu.tr
YABANCI DİLLER EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
İngiliz Dili Eğitimi YL. Programı Prof.Dr. Şevki KÖMÜR coal@mu.edu.tr
GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
Müzik Eğitimi YL. Programı Doç.Dr. İsmail SINIR  ismailsinir@mu.edu.tr

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KESİN KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

1- Asıl listeden kayıtlar 12-14 Eylül 2022 tarihlerinde çevirimiçi (online) yapılacaktır.
2- Asıl listeden kayıt yaptırmayanların yerine başarı puan sıralamasına göre yedek listeden kayıtlar 15-22 Eylül 2022 tarihlerinde çevirimiçi (online) yapılacaktır.
4- Sisteme giriş bilgileri ön kayıttaki e-posta adresi ve şifredir.
5- Adaylar öğrenim ücretlerini Ziraat Bankası üzerinden yatıracaklardır.
6- Ders kayıtları 12 - 16 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
7- Dersler 19 Eylül 2022 tarihinde başlayacaktır.

KESİN KAYITLARDA İSTENEN BELGELER
1- Mezuniyet Belgesi veya diploma aslı veya noter onaylı örneği
2- Transkript aslı veya noter onaylı örneği
3- Askerlik Durum Belgesi aslı veya noter onaylı örneği
4- İkametgah Belgesi
5- Kimlik Fotokopisi

26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Enstitüye teslim edilmesi gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 02.02.2023 10:53 Okunma Sayısı : 3652