2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Değerlendirme Sonuçları

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Doktora / Tezli Yüksek Lisans Değerlendirme Sonuçları
 Tezsiz Yüksek Lisans Değerlendirme Sonuçları

ENSTİTÜMÜZ ANABİLİM DALLARININ DOKTORA VE TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE
Öğrenci ve Akademik Danışman Rehberinden kayıt işlemleri için gerekli adımları takip edebilirsiniz.

1- Asıl listeden kayıtlar 30 Ocak - 01 Şubat 2023 tarihlerinde çevirimiçi (online) yapılacaktır.
2- Asıl listeden kayıt yaptırmayanların yerine başarı puan sıralamasına göre yedek listeden kayıtlar 02-03 Şubat 2023 tarihlerinde çevirimiçi (online) yapılacaktır.
3- Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar, https://obs.mu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden kayıtlarını çevirimiçi (online) yapacaklardır.
4- Sisteme giriş bilgileri ön kayıttaki e-posta adresi ve şifredir.
5- Ders kayıtları 06 - 10 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
6- Dersler 13 Şubat 2023 tarihinde başlayacaktır.

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER
1- Mezuniyet Belgesi veya diploma aslı veya noter onaylı örneği
2- Transkript aslı veya noter onaylı örneği
3- ALES Sonuç Belgesi
4- Askerlik Durum Belgesi aslı veya noter onaylı örneği
(Bakaya veya mahkemesi devam ediyor ibaresi bulunanların kayıtları yapılmayacaktır.)
5- İkametgah Belgesi
6- Yabancı Dil Belgesi (YDS, ÜDS, KPDS ve Üniversitelerarası Kurul tarafından eşdeğerliği kabul edilen ulusal ve uluslararası yabancı dil bilgi düzeyi belirleme sınavları) (Yabancı Dil Belgesi isteyen ilgili anabilim dalı öğrencileri ve tüm Doktora öğrencileri için)
7- Kimlik Fotokopisi
NOT : İstenen belgeler içerisinde e-devlet üzerinden alınabilecek olanlar da kabul edilecektir.

Yukarıdaki kesin kayıt için istenen belgelerin; çevrimiçi-online kesin kayıtta onay verilen taahhütnameye istinaden
20-24 Şubat 2023 tarihleri arasında Enstitüye teslim edilmesi gerekmektedir.

Doktora/Tezli Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt yaptıran adaylar, danışman olarak tercih edecekleri üç (3) öğretim üyesini öncelik sırasına göre belirleyerek ekteki danışman belirleme formunu doldurmalıdırlar. Danışman belirleme formu aşağıda kurumsal mail adresi** verilen ilgili programın bilim dalı başkanına mail yolu ile iletilmelidir.

** Danışman belirleme formunu ilgili bölümlerini doldurduktan sonra kayıt tarihleri arasında mutlaka ilgili Bilim Dalı Başkanının kurumsal mailine gönderiniz.

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI                                                Bilim Dalı Başkanı                         e-posta adresi
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Doktora/YL. Programı                  Prof.Dr. Atılgan ERÖZKAN                  atilgan@mu.edu.tr

MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI              Bilim Dalı Başkanı                     e-posta adresi
Fen Bilgisi Eğitimi YL. Programı                                                                    Prof.Dr. Şendil CAN                        csendil@mu.edu.tr

AİLE DANIŞMANLIĞI VE EĞİTİMİ ANABİLİM DALI                          Bilim Dalı Başkanı                       e-posta adresi
Aile Danışmanlığı İ.Ö. Tezsiz YL. Programı                                                  Doç.Dr. Raşit AVCI                          rasitavci@mu.edu.tr

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KESİN KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

1- Asıl listeden kayıtlar 06-08 Şubat 2023 tarihlerinde çevirimiçi (online) yapılacaktır.
2- Asıl listeden kayıt yaptırmayanların yerine başarı puan sıralamasına göre yedek listeden kayıtlar 09-16 Şubat 2023 tarihlerinde çevirimiçi (online) yapılacaktır.
4- Sisteme giriş bilgileri ön kayıttaki e-posta adresi ve şifredir.
5- Adaylar öğrenim ücretlerini Ziraat Bankası üzerinden yatıracaklardır.
6- Ders kayıtları 06 - 10 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
7- Dersler 13 Şubat 2023 tarihinde başlayacaktır.

KESİN KAYITLARDA İSTENEN BELGELER
1- Mezuniyet Belgesi veya diploma aslı veya noter onaylı örneği
2- Transkript aslı veya noter onaylı örneği
3- Askerlik Durum Belgesi aslı veya noter onaylı örneği
4- İkametgah Belgesi
5- Kimlik Fotokopisi

20-24 Şubat 2023 tarihleri arasında Enstitüye teslim edilmesi gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 27.01.2023 17:06 Okunma Sayısı : 1257

Son Duyurular