2023 2024 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans Değerlendirme Sonuçları

Öğrenci ve Akademik Danışman Rehberinden kayıt işlemleri için gerekli adımları takip edebilirsiniz.
1-Kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar, aşağıda yer alan tabloda belirtilen tarih aralığında https://obs.mu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden kayıtlarını çevirimiçi (online) yapacaklardır.
Kayıt sistemine giriş yapabilmek için ön kayıt sırasındaki e-posta adresi ve şifre kullanılmalıdır.
Öğrenciler, Kesin Kayıtta İstenilen Resmi ve Geçerli Evrakları 23 Şubat 2024 tarihine kadar Enstitümüze teslim etmek zorundadırlar. İstenilen evraklar aşağıda belirtilmiştir.
Online kayıt esnasında evrakların teslimi ile ilgili taahhütnameyi öğrencilerimizin onaylamaları gerekmektedir.

2- Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.

3- Kayıt tarihleri ve diğer bazı önemli bilgiler:

ÖNEMLİ TARİHLER:
Asıl Listeden Yeni Öğrenci Kayıtları: 29-31 Ocak 2024
Yedek Listeden Yeni Öğrenci Kayıtları: 01-02 Şubat 2024
Kayıt Yenileme ve Ders Kayıtları: 05-09 Şubat 2024
Ders Değiştirme ve Bırakma: 12-16 Şubat 2024

4-Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin  “aktivasyon.mu.edu.tr”   adresinden Eğitim Bilimleri Enstitüsü altındaki yerleştikleri Anabilim Dalı ve ilgili programı (tezli yüksek lisans) seçip e-posta adresi ve şifre belirleme işlemlerini gerçekleştirerek öğrenciliklerini aktive etmeleri gerekmektedir.

Kesin Kayıtlarda İstenilen Belgeler: ( en geç 23 Şubat 2024 tarihline kadar Enstitüye teslim edilecektir.)
1. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı (e-devlet’ten alınan mezuniyet belgesi kabul edilmektedir)
2. Transkript Belgesi aslı (e-devlet’ten alınan transkript belgesi kabul edilmektedir)
3. ALES Sonuç Belgesi
4. YÖKDİL veya YDS Sonuç Belgesi (Yabancı dil puan şartı isteyen programlar için)
5. 1 adet vesikalık fotoğraf (Arkasına Ad, Soyad, Program yazılmalıdır)
6. Yeni tarihli Askerlik Durum Belgesi aslı (Bakaya veya mahkemesi devam ediyor ibaresi bulunanların kayıtları iptal edilecektir)

- Ders kayıtları  05-09 Şubat 2024 tarihleri arasında OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden yapılacaktır.

- Tezli Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt yaptıran adaylar, danışman olarak tercih edecekleri üç (3) öğretim üyesini öncelik sırasına göre belirleyerek danışman belirleme formunu doldurmalıdırlar. Danışman belirleme formu aşağıda kurumsal mail adresi verilen ilgili programın bilim dalı başkanına mail yolu ile iletilmelidir.

Danışman danisman belirleme formu için tıklayınız.

Fen Bilgisi Eğitimi YL. Program                   Prof.Dr. Şendil CAN     csendil@mu.edu.tr
Müzik Eğitimi YL. Programı                         Doç.Dr. İsmail SINIR    ismailsinir@mu.edu.tr

- Öğrenim ücreti ödemesi gereken öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini Ziraat Bankası üzerinden yatıracaklardır.

Son Güncelleme Tarihi : 29.01.2024 11:28 Okunma Sayısı : 694