Ege Bölgesi Kariyer Fuarı Etkinliği...

21-22 Mart 2022 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı etkinliği EgeÜniversitesinin ev sahipliğinde ve Üniversitemizin de katkılarıyla İzmir Fuar alanında gerçekleşecektir. Fuarda, paydaş olarak belirlenen Üniversitelerin yanı sıra iş dünyasından firmalar da sponsor veya katılımcı olarak yer alacaklardır. Böylece, iş veya staj yeri arayan öğrenci ve mezunlar ile işdünyasından firma yöneticileri ve insan kaynakları departman yöneticilerinin bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır. Ege Bölgesi Kariyer Fuarına katılım sağlayan firmalar; sektörle ilgili bilgilendirme, özgeçmiş toplama, mülakat, atölye çalışması ve örnek olay analizleri gibi faaliyetlerde bulunacaklardır.

Etkinliğe katılmak isteyen öğrenci ve mezunlarımızın https://www.yetenekkapisi.org/register web adresi ile hizmet veren Yetenek Kapısı platformuna kayıt olmaları ve platform üzerinden Ege Bölgesi Kariyer Fuarına katılım başvurularını yaparak QR kodu almaları gerekmektedir.
Alınan QR kodları İzmir fuar alanına giriş sırasında tanımlayıcı olarak kullanılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 29.07.2022 15:04 Okunma Sayısı : 621